Skymningspromenad och vårt tionde år tillsammans

För 10 år sedan blev det vi. Pulsen som bankade i halsgropen så att halsbandet vibrerade. Den bekväma tystnaden. Ett djup jag aldrig sett hos någon annan. Samförståndet.
 
lake annecy
Första gången vi sågs ensamma gick vi en runda i alla second hand-butiker på Söder. Sen fortsatte vi hem med fnissig högläsning av portugisiska noveller, hemmadans till franskt 60-tal och piprökande i köket.
 
lake annecy
Jag glömde allt runt omkring mig. Det fanns bara vi. Du flyttade in och vi fick en gemensam vardag.
 
lake annecy
Jag tycker mycket om vardagslivet. Det håller mig på jorden när det stormar. Mitt liv har alltid varit stormigt. Förr. Men du har hållit fast mig då. Jag fattar inte hur du orkat.
 
lake annecy
Av allt vi gått igenom har kampen för det barn vi fått varit den tuffaste och den bästa. Men det är sant som de säger att småbarnsåren går hårt åt förhållanden. Det är lätt att sikten skyms av fiskpinnar, förskolelogistik och tvätthögar.
 
lake annecy
Men nu såg vi varandra tydligt igen. Vid den franska sjön vid alpbergen. Och jag kände mig lyckligt lottad som får ha dig vid min sida. Åldras och uppleva nya saker. Göra det tionde året så bra vi bara kan.
 
Personligt, På resa | Annecy, Frankrike, kärlek | |
#1 - - Linnea:

Så förbannat vackert skrivet. Gillar att läsa om kärlek.

Svar: Tusen tack! Det är lätt att skriva om det när det kommer från hjärtat. Svårt att hitta på.
snickis.blogg.se

#2 - - Sandra Bergström:

jag kände så mycket med dig, i nästan allt. det här var något av det bästa, finaste och mest genuina jag läst på mycket länge. fint, tack.

Svar: blev så glad av din kommentar. Tack så hemskt mycket! <3
snickis.blogg.se

#3 - - ISA:

det här var så fint. Nu vill jag också ha kärlek, haha ;)

Svar: tack, det hoppas jag du också får! :)
snickis.blogg.se

Upp