Två fnissande damer

Idag har jag fotat min mamma och moster inför deras 75-årsdag. De ville lägga upp en fin bild på dem båda på Facebook och Instagram. Överraska sina män. "När i hela friden tog ni dessa bilder?!" föreställde de sig att männen skulle säga när de såg dem i sina feeds.
 
De kom hem till mig på eftermiddagen och började genast göra sig fina. Likadana ville de se ut. Så såg de jämt ut förr och de tyckte att det skulle vara skoj att köra på tvilling-grejen återigen.
 
Det skulle ju vara festliga bilder, så de fick varsitt vinglas med vatten i som skulle föreställa vitt vin. Som vanligt med dessa 75-åringar utmynnade allt i en skrattfest. Flams och trams.
 
Helt omöjliga att fota.

Jag fick säga åt dem på skarpen att försöka vara lite seriösa. De blev istället stela som pinnar. Men några bilder fick jag till i alla fall. Men ingen av de här kommer att få pryda några feeds i social media. De bästa får de ladda upp själva.
 
Vi hade det urkul i alla fall. Fortsatte nu med saft i glasen och satt sedan vid köksbordet och pratade om alla gånger i livet vi gjort bort oss. Tvillingarna historier bräcker alla andras, så det blir mest att sitta och lyssna och skratta tills tårarna rinner. Fattar inte hur det är möjligt att råka ut för så mycket knäppt som de två gjort. Alltid med sin syster pekandes och gapskrattandes vid sidan om, för att liksom göra den pinsamma situationen ännu lite värre.
 
Sedan virvlade de vidare. Jag och Noah slappade i soffan och jag lyssnade på P3 dokumentär om hur Erik Fichtelius katt räddade Sverige från galna ko-sjukan. Härlig dag. Härlig sol!
 
Visa fler inlägg